Värikylvyt  2-14 kk

Värikylpy on vanhemman ja vauvan yhteinen lempeä taideseikkailu. Toiminnassa edetään turvallisesti vauvojen tahdissa muotoja, materiaaleja ja värejä tutkiskellen.  Kullakin värikylpykerralla on oma teemansa. Teemaa kohti kuljetaan moniaistisesti tunnustellen, kuunnellen, katsellen ja hetkittäin jopa maistellen

Värikylvyissä käytetään myrkyttömiä elintarvikepohjaisia värejä. Materiaalit ovat tuoreita ja vaarattomia.

Toiminta alkaa virittäytymisellä. Virittäytymisessä lapsi tutustuu päivän teemaan erilaisten materiaalien, äänien, tuoksujen ja värien kautta. Materiaaleina esim. kankaita, tyynejä, helistimiä, pahvia jne. Virittäytymisen jälkeen aloitamme maalaamisen, allergiat huomioiden.

Väsyn tai nälän yllättäessä, voi värikylpyhetkestä siirtyä sivummalle vauvan tarpeen mukaan. Kukin vauva saa osallistua värikylpyyn vanhemman tukemana omalla persoonallisella tavallaan.

Ryhmässä on 6 lasta.                                                                                   (Ryhmät käynnistyvät vain, jos osallistujia on riittävästi.)

                                          

Värikylpyhetkissä tulee sotkua. Otathan mukaasi:

  • Vauvallesi vaihtovaatteet, pyyhe ja pussi likaisille vaatteille.
  • Itselle vaihtopaita tai esim. essu, jotta oman pikkuisen voisi ottaa syliin joutumatta varomaan likaantumista.
  • Tarvitset myös isohkon kassin/pussin töiden kotiin kuljettamiseen.

Värikylpyhetkissä on varattu 15 min. pesuihin ja vaatteiden vaihtoon, varsinainen maalausaika on 30 min. Vanhempi on värikylpyhetkien aikana vastuussa vauvansa turvallisuudesta. Vauvan paperille luomat teokset voi viedä kotiin muistoksi.

Ohjaajana: Ohjaustoiminnan artenomi, värikylvettäjä Jenni Vilander


SYKSY 2021

Paikka                 MLL:n Etelä-Espoon Olarin kerhotila Sammalkalliontie 6 E-F, 02210 Espoo (Käynti sisäpihan puolelta)  Karttalinkki
Aika7. - 28.9.2021  / 4 kertaa
Silkkivarpaat
2 - 8 kk
Tiistai  klo 9.45 - 10.30 
Mustikkasormet
8 - 14 kk
Tiistai  klo 11 - 11.45
Hinta(36,50 € + 10 € materiaalimaksu) 
Yhteensä 46,50 €