POMPPULINNAT EIVÄT OLE POIKKEUKSELLISESTI VUOKRATTAVISSA 1.7- 1.10 VÄLISENÄ AIKANA

Vuokraa pomppulinna

Vuokraamme pomppulinnoja lasten syntymäpäiville ja muihin lastenjuhliin.

Tarjoamme MLL Etelä-Espoon yhdistyksen jäsenille sekä yksityisen iltapäiväkerhomme asiakkaille pomppulinnan veloituksetta yksityiseen kotikäyttöön.         (kts.alla)
                                                                                                                                  Vuokrahinta muiden MLL yhdistysten jäsenille on 31 € ja muille vuokraajille 51 €.

◾ Ikäraja 3-7 v (max 2 pomppijaa kerralla)                                       ◾ Vuokrausaika 1 - 4 pv                                                                               ◾ Ainoastaan kotikäyttöön                                                                         ◾ Täyttöaika puhaltimella n. 1 minuutti (vaatii verkkovirran)

Pomppulinnaa ei voi käyttää Olarin kerhotilan sisä- tai ulkotiloissa.

Haku / palautus toimistolle. Ajat sovitaan erikseen. Sammalkalliontie 6 A-B, 02210 Espoo.

Pomppulinnan mukana tulee tarkemmat käyttöohjeet, puhallin, aluspressu sekä liukuestematto.

Pomppulinna tarvikkeineen menee noin kahteen Ikean kassin kokoiseen tilaan.

Tiedustelut ja varaukset:
 info@mll-etelaespoo.fi

Liity nyt jäseneksi!

Voit halutessasi liittyä jäseneksi  (29 €/vuosi). Jäsenenä saat vuokrata pomppulinnaa ilmaiseksi.

Ps. Jos olet jäsen, ilmoita jäsennumerosi pomppulinnan vuokrauksen yhteydessä.