Vuokraa pomppulinna

Vuokraamme pomppulinnoja lasten syntymäpäiville ja muihin lastenjuhliin.

Tarjoamme MLL Etelä-Espoon yhdistyksen jäsenille pomppulinnan veloituksetta yksityiseen kotikäyttöön.

Vuokrahinta muiden MLL yhdistysten jäsenille on 30 € ja muille vuokraajille 50 €.

Pomppulinnan ikäsuositus on 3-7 v, max 2 pomppijaa kerralla. Vuokrausaika 1 - 4 pv. Pomppulinna on tarkoitettu ainoastaan kotikäyttöön. Täyttöaika puhaltimella n. 1 minuutti (vaatii jatkuvaa verkkovirtaa).

Pomppulinnaa ei voi käyttää Olarin eikä Matinkylän kerhotilan sisä- tai ulkotiloissa.

Pomppulinnan haku sekä palautus sovitaan erikseen, kuitenkin aina toimistoltamme: Sammalkalliontie 6 a-b, 02210 Espoo.

Pomppulinnan mukana tulee tarkemmat käyttöohjeet, puhallin, aluspressu sekä liukuestematto. Pomppulinna tarvikkeineen menee noin kahteen Ikean kassin kokoiseen tilaan.

Tiedustelut ja varaukset:
info@mll-etelaespoo.fi