Tapahtumat ja ajankohtaista

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistyksessä tapahtuu!

Lisätietoja tapahtumista löydät Facebookistamme

Koronatilanteen vuoksi suosimme virtuaalista sekä ulkona pienissä ryhmissä tapahtuvaa toimintaa.

Virtuaalista toimintaa:

• Kokeilemme facebookissa virtuaalista perhekahvilaa, jossa voi mm. jakaa vinkkejä lasten kanssa puuhasteluun, esittää ideoita yhdistyksen toimintaan yms.
  • MLL Uudenmaan piirin Perhetreffit-facebookryhmästä löydät tietoa perheille suunnatuista virtuaalipalveluista. Uudenmaan piirin koronatilanteeseen liittyvät perheiden tukitoiminnot löydät myös piirin nettisivuilta.

Elo-Joulukuu 2021:

• Ti 17.8 ja to 19.8
    Ilolla eskarista ekalle -tapahtumat Matinlahden ja Päivänkehrän koulujen ekaluokkalaisille. Lisätietoa toiminnasta
  • Ma 13.9. klo 18:30-20 syksyn tapahtumien suunnitteluilta
    Sammalkalliontie 6 a-b. Tule viettämään kanssamme iltaa ja ideoimaan syksyn toimintaa alueen lapsiperheille. Toivomme osallistujien saapuvan paikanpäälle, mutta etäosallistuminen MS Teamsin kautta on myös mahdollista. Ilmoittautumiset 11.9. mennessä mll.etelaespoo@gmail.com
  • La 25.9. Vauvanpäivä Chapple klo 10-11, 11-12, 12-13
    Osallistumme Olarin seurakunnan järjestämään Vauvanpäivä-tapahtumaan. Kävijämäärärajoitusten vuoksi tapahtumaan on ilmoittauduttava ennakkoon tarja.jokela-liias(at)evl.fi (ks. kuva alempana sivulla)
  • Su 3.10. klo 15-17 Koko Suomen lastenjuhlat -onginta
    Sammalkalliontie 6 e-f kerhotilamme ovella. MLL 101 kunniaksi järjestämme lastenjuhlien keskeisen ohjelmanumeron eli onginnan Olarin kerhotilamme ovella. Onginta jatkuu niin kauan kuin ongittavaa riittää, kuitenkin korkeintaan klo 17 asti. Jos yrityksesi olisi kiinnostunut sponsoroimaan sisältöä ongintapusseihin, ota yhteyttä mll.etelaespoo@gmail.com
  • Ma 25.10. klo 17:30 Avoin hallituksen kokous
    Sammalkalliontie 6 a-b sekä MS Teams. Tervetuloa katsomaan, millaista vapaaehtoistyö yhdistyksen hallituksessa on! Ilmoittautumiset 22.10. mennessä mll.etelaespoo@gmail.com Lisätietoa vapaaehtoistyöstä nettisivuiltamme tai hallituksen puheenjohtajalta tai varapuheenjohtajalta
  • La 30.10. klo 15-17 MLL Café Halloween-teemalla kerhotilassamme Sammalkalliontie 6 e-f jos koronatilanne sallii. Teemaan sopivaa askartelua ja herkkuja. Halutessaan voi pukeutua naamiaisasuun.
  • La 6.11. klo 13 webinaari lapsen unesta
    MLL Etelä-Espoo, MLL Leppävaara ja MLL Tapiola järjestävät yhdessä jäsenilleen kaksi webinaaria marraskuussa. MLL Leppävaaran emännöimän uniluennon pitää Laura Jalkanen, ja se järjestetään Google Meets alustalla. Linkki webinaariin toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. Varmista paikkasi liittymällä jäseneksi jos et vielä ole sitä tehnyt!
  • Ma 15.11. klo 18 Yhdistyksen syyskokous ja jäsenilta
    Sammalkalliontie 6 a-b (sekä koronatilanteen vaatiessa MS Teams). Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita. Syyskokous käsittelee vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen vuodelle 2022. Lisäksi päätetään luottamushenkilöiden kulukorvauksista ja vuoden 2022 jäsenmaksuista. Koronatilanteen salliessa, kokouksen jälkeen on mahdollista jäädä viettämään jäseniltaa. Ilmoittautumiset 12.11. mennessä mll.etelaespoo@gmail.com
  • To 25.11. klo 17:30-19 webinaari nuoren hyvinvoinnin tukemisesta
    MLL Etelä-Espoo, MLL Leppävaara ja MLL Tapiola järjestävät yhdessä jäsenilleen kaksi webinaaria marraskuussa. MLL Etelä-Espoon ja MLL Tapiolan yhdessä emännöimän webinaarin pitää Viivi Kaivolainen, ja se järjestetään Zoom alustalla. Linkki webinaariin toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. Varmista paikkasi liittymällä jäseneksi jos et vielä ole sitä tehnyt!
  • 29.11. joulupaja Matinkylässä
    koronatilanteen salliessa järjestämme jouluisen askarteluillan kerhotilallamme Leilankujalla. Tarkennamme aikataulua ja ohjelmaa lähempänä.
  • 2.12. joulupaja Olarissa
    koronatilanteen salliessa järjestämme jouluisen askarteluillan kerhotilallamme Sammalkalliontiellä. Tarkennamme aikataulua ja ohjelmaa lähempänä.

Tammi-kesäkuu 2021:

• To 11.3. klo 18:00-19:30 Zoom-webinaari lapsen aggressiosta, lisätiedot ja ilmoittautuminen Webinaari on nyt täynnä, liittymistiedot on lähetetty sähköpostitse - tarkista roskapostit ja tarjoukset / promotions -kansio. Valitettavasti 2.3. jälkeen ilmoittautuneet eivät mahtuneet mukaan elleivät ole yhdistyksemme jäseniä eivätkä yksityisen iltapäivätoiminnan asiakkaitamme.
  • Ma 22.3. klo 18:00-19:30 Zoom-vaalipaneeli lasten ja nuorten asioista Matinkylä-Olari-Suurpelto-alueella lisätiedot
  • To 20.5. klo 18:00 Kevätkokous HUOM! SIIRRETTY!
    Koronatilanteen vuoksi siirrämme kevätkokouksen toukokuulle. Kokous järjestetään toimistollamme osoitteessa Sammalkalliontie 6 A-B. Osallistuminen on mahdollista myös etänä (MS Teams) ja koronarajoitusten vuoksi tätä suositellaan.
    Kokous käsittelee yhdistyksen tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vuodelta 2020.
    Kokouksen jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan ensi syksyn tapahtumista.
    Ilmoittautuminen viimeistään ti 18.5. yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen mll.etelaespoo@gmail.com