Tapahtumat ja ajankohtaista

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistyksessä tapahtuu!

Lisätietoja tapahtumista löydät Facebookistamme

Virtuaalista toimintaa:

• MLL Uudenmaan piirin Perhetreffit-facebookryhmästä löydät tietoa perheille suunnatuista virtuaalipalveluista. Uudenmaan piirin koronatilanteeseen liittyvät perheiden tukitoiminnot löydät myös piirin nettisivuilta.

Syksy 2022 Tulevat tapahtumat

• Café MLL ti 11.10.2022 klo 17:30-19
    Olarin kerhotilalla (Sammalkalliontie 6 E-F).
    Tervetuloa jakamaan ajatuksiasi ja toiveitasi MLL:n toiminnasta Matinkylän ja Olarin alueella, ja/tai keskustelemaan vapaaehtoistyön vaihtoehdoista! Tarjolla myös pientä purtavaa ja lapsille ja lapsenmielisille syksyinen askartelu.
  • MLL Etelä-Espoo 30v. & Päivänkehrän vanhempainyhdistys 25v. synttärit la 29.10
    Koko perheen tapahtuma Päivänkehrän koululla klo 10-12! Yhdistyksemme täyttää 30-vuotta ja juhlimme sitä synttäritapahtuman merkeissä yhdessä Päivänkehrän koulun 25 vuotta täyttävän vanhempainyhdistyksen kanssa. Luvassa mm. ilmapallotaikuri, askartelua, traktoreita pihalla ja paljon muuta hauskaa! Tarkempi ohjelma päivitetään syys-lokakuun aikana. Vapaa pääsy - tervetuloa!
  • Mysteeri Maatilalla -teatteriesitys la 12.11.2022 IdeaTeatterin Mysteeri Maatilalla -kiertue saapuu Matinkylään Espoon kristilliselle koululle lauantaina 12.11.2022 klo 15.00! TV:n lastenohjelmista tutut lastensuosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulitusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta! 15e / hlö (alle 1-vuotiaat maksutta.) Varaa lippusi nopeasti, ettet jää ilman!
  • Yhdistyksen syyskokous ti 15.11. klo 18:30 yhdistystilassa Sammalkalliontie 6 A-B. Syyskokous käsittelee toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2023 sekä valitsee uudet jäsenet yhdistyksen hallitukseen. Mikäli olet kiinnostunut liittymään hallitukseen, tule juttelemaan syksyn tapahtumissa, tai ota yhteyttä mll.etelaespoo@gmail.com niin jutellaan tarkemmin, mistä on kysymys!

Syksy 2022 Menneet tapahtumat

• Ke 17.8. Ilolla eskarista ekalle klo 17.30-19.00
    Rastirata uusille Matinlahden koulun ekaluokkalaisille perheineen Matinlahden koulun pihalla. Rasteilla tehdään koulun alkuun, kaverisuhteisiin ja liikenneturvallisuuteen liittyviä tehtäviä perhekunnittain. Tehtävät ovat suomeksi ja englanniksi. Rastiradalle voi saapua koko perheen voimin 17.30–19.00 välillä, varatkaa aikaa radan kulkemiseen noin 30 minuuttia. Mukaan saa myös pienen koulunaloituspaketin. Nähdään Matinlahden koulun pihalla!

Kevät 2022

• Su 3.4. Pääsiäispupujahti klo 14.00-16.00
    Tervetuloa Pääsiäispupujahtiin Olarin kerhotilan pihalle (Sammalkalliontie 6 E-F, käynti Allaspuiston puolelta) sunnuntaina 3.4.2022. Ratkaise arvoituksia ja saa kiva yllätyspalkinto! Voit ratkaista arvoituksia omaan tahtiin klo 14.00-16.00 välillä. Palkintoja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää, enimmillään klo 16.00 saakka.
  • Ti 12.4. Kevätkokous klo 18.00
    Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous toimiston tiloissa Olarissa, Sammalkalliontie 6 A-B. Kevätkokouksen jälkeen yhdistyksen 30-vuotisjuhlien suunnittelua tulevalle syksylle. Tervetuloa kaikki jäsenet!
  • To 5.5. Cafe MLL "Satulinna" klo 17.30-19.30
    Matinkylän kerhotila (Leilankuja 4)
    Tervetuloa satumaiseen Cafe MLL:ään! Halutessasi voit pukeutua esimerkiksi prinsessaksi, ritariksi, lohikäärmeeksi, velhoksi tai keijuksi - mitä vain mielikuvituksesi keksii! Ohjelmassa satulinna-aiheista askartelua ja lisäksi tarjolla pieniä herkkuja. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.