Tapahtumat ja ajankohtaista

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistyksessä tapahtuu!

Lisätietoja tapahtumista löydät Facebookistamme

Virtuaalista toimintaa:

• MLL Uudenmaan piirin Perhetreffit-facebookryhmästä löydät tietoa perheille suunnatuista virtuaalipalveluista. Uudenmaan piirin koronatilanteeseen liittyvät perheiden tukitoiminnot löydät myös piirin nettisivuilta.

Kevät 2022

• Su 3.4. Pääsiäispupujahti klo 14.00-16.00
    Tervetuloa Pääsiäispupujahtiin Olarin kerhotilan pihalle (Sammalkalliontie 6 E-F, käynti Allaspuiston puolelta) sunnuntaina 3.4.2022. Ratkaise arvoituksia ja saa kiva yllätyspalkinto! Voit ratkaista arvoituksia omaan tahtiin klo 14.00-16.00 välillä. Palkintoja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää, enimmillään klo 16.00 saakka.

• Ti 12.4. Kevätkokous klo 18.00
    Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous toimiston tiloissa Olarissa, Sammalkalliontie 6 A-B. Kevätkokouksen jälkeen yhdistyksen 30-vuotisjuhlien suunnittelua tulevalle syksylle. Tervetuloa kaikki jäsenet!

• To 5.5. Cafe MLL "Satulinna" klo 17.30-19.30
    Matinkylän kerhotila (Leilankuja 4)
    Tervetuloa satumaiseen Cafe MLL:ään! Halutessasi voit pukeutua esimerkiksi prinsessaksi, ritariksi, lohikäärmeeksi, velhoksi tai keijuksi - mitä vain mielikuvituksesi keksii! Ohjelmassa satulinna-aiheista askartelua ja lisäksi tarjolla pieniä herkkuja ja . Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.