Liity jäseneksi!

MLL Etelä-Espoon yhdistyksen löydät lomakkeesta helposti antamalla postinumeromme 02210 kohtaan "Hae yhdistystä postinumerolla tai sen alulla".

MLL Etelä-Espoon yhdistyksen jäseneksi voit liittyä MLL:n keskitetyllä jäsensivustolla.

Jäsenmaksu on 29 € /kalenterivuosi. Jäsenmaksu sisältää mm. seuraavat etuudet:

• Sinulla on mahdollisuus varata jäsenhintaan kerhotilaamme Olarista tai Matinkylästä esim. lasten syntymäpäiväjuhlien viettoa varten. Kts. lisätiedot.
  • Pomppulinna lasten syntymäpäiville tai muihin juhliin. Tarjoamme MLL Etelä-Espoon yhdistyksen jäsenille pomppulinnan veloituksetta käyttöön. Vuokrausaika 1-4 vrk. Ikäsuositus 3-10 v. Tiedustelut ja varaukset info@mll-etelaespoo.fi. Kts. lisätiedot.
  • 25% alennus Alexander-tekniikan tunneista Saunalahdessa yhteystiedot.
  • 10% alennus lasten balettitunneista Tapiolassa, yhteystiedot.
  • 10 % alennus Väylä ry:n siivous- ja kotiapupalveluista, lisätiedot.
  • 15% alennus PETRIFUN normaalihintaisista tuotteista.
  • Saat kaksi kertaa vuodessa jäsenkirjeen, josta löytyy mm. tietoa tulevasta toiminnastamme
  • Pääset etusijalle mm. järjestämiemme kirpputorien myyjäksi sekä pääset mukaan yhdistyksemme järjestämiin jäsenten virkistysiltoihin.
  • Sinulla on mahdollisuus osallistua yhdistyksen aktiiviseen toimintaan.
  • Tuet MLL Etelä-Espoon yhdistyksen alueellista toimintaa.

Lisäksi MLL Keskusjärjestön tarjoamat jäsenedut mm.

• Alennuksia Viking Linen matkoista
  • 12% alennus ELIXIAn 12 kk:n jäsenyyksistä
  • 2 €:n alennus Duudsonit Activity Parkin pääsylipusta (Kausikorteista -10%)
  • Sekä paljon muita jäsenetuja! Tutustu tarkemmin jäsenetuihin.

Jäsenrekisterin tietosuojalomake

Jäsenlomakkeen tiedot toimitetaan välittömästi Mannerheimin Lastensuojeluliiton keskustoimistoon ja tietosuojaseloste on nähtävillä täällä.

MLL:n jäsenenä olet tukemassa työtämme lapsiperheiden hyväksi!