Tule vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoistyön tekeminen voi olla muutaman tunnin talkookeikka mukavassa seurassa tai omaan ajankäyttöön sopivaksi räätälöity harrastus, johon tosin liittyy vastuun ottaminen sovittujen asioiden hoitamisesta.

Tehtäviin on mahdollista saada tukea ja koulutusta yhdistyksemme kautta.

Jo pienelläkin panoksella voit olla avuksi!

Lisätietoja eri tyyppisistä vapaaehtoistöistä löydät valikosta. Erityisesti kaipaamme uusia jäseniä yhdistyksen hallitukseen, mutta myös muita vapaaehtoisia tarvitaan. Jos mielessäsi on jotain muuta, kerro meille ideasi!

Helpoin tapa tulla mukaan on liittyä facebook-ryhmäämme MLL Etelä-Espoon vapaaehtoiset, jossa pääset halutessasi ideoimaan toimintaa ja ilmoittautumaan tekijäksi itsellesi sopiviin tehtäviin. Ryhmä on myös hyvä paikka kysyä askarruttavista asioista.

Sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi MLL:n Etelä-Espoon paikallisyhdistyksen toimintaan. Valitse lomakkeesta sinua kiinnostavat vapaaehtoistyön tavat ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Kuva: MLL Matti Matikainen

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää seuraavista vapaaehtoistyön muodoista