Tule vapaaehtoiseksi!

Etsimme paikallisyhdistykseemme uusi hallituksen jäseniä - voisitko se olla sinä?

Etsimme henkilöitä erityisesti seuraaviin tehtäviin:

• Taloustiimiin kehittämään talouden ja hallinnon käytäntöjämme. On eduksi, jos sinulla on jo osaamista aiheesta, mutta toimintaan voi myös tulla mukaan opettelemaan yhdistyshallintoa ja taloudenpitoa. Työryhmä tukee taloushallinnon koordinaattoria työssään.
  •  Henkilöstötiimiin tukemaan keskeistä henkilöstöämme esihenkilötyössään
  • Viestintätiimiin viestimään yhdistyksemme toiminnasta niin jäsenille kuin alueemme asukkaille

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Syyskokous pidetään ti 15.11.2022 ja silloin valitaan uudet hallituksen jäsenet.

Vapaaehtoistyön tekeminen voi olla muutaman tunnin talkookeikka mukavassa seurassa tai omaan ajankäyttöön sopivaksi räätälöity harrastus, johon tosin liittyy vastuun ottaminen sovittujen asioiden hoitamisesta.

Tehtäviin on mahdollista saada tukea ja koulutusta yhdistyksemme kautta.

Jo pienelläkin panoksella voit olla avuksi!

Lisätietoja eri tyyppisistä vapaaehtoistöistä löydät valikosta. Erityisesti kaipaamme uusia jäseniä yhdistyksen hallitukseen, mutta myös muita vapaaehtoisia tarvitaan. Jos mielessäsi on jotain muuta, kerro meille ideasi!

Helpoin tapa tulla mukaan on liittyä facebook-ryhmäämme MLL Etelä-Espoon vapaaehtoiset, jossa pääset halutessasi ideoimaan toimintaa ja ilmoittautumaan tekijäksi itsellesi sopiviin tehtäviin. Ryhmä on myös hyvä paikka kysyä askarruttavista asioista. Tapahtumien suunnitteluun meillä on WhatsApp-ryhmä.

Sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi MLL:n Etelä-Espoon paikallisyhdistyksen toimintaan. Valitse lomakkeesta sinua kiinnostavat vapaaehtoistyön tavat ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit myös olla yhteydessä suoraan yhdistyksen hallitukseen.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Kuva: MLL Matti Matikainen

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää seuraavista vapaaehtoistyön muodoista

Lisätkää puhelinnumeroni tapahtumasuunnittelun WhatsApp-ryhmään *
Hyväksyn, että lomakkeella antamani tiedot tallennetaan, ja että niitä käytetään MLL Etelä-Espoon vapaaehtoistyöhön liittyvässä viestinnässä. *