Tue toimintaa

Toimimme alueen lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Järjestämme alueellamme monipuolisesti toimintaa, niin harraste-, perhekahvila- kuin  iltapäivätoimintaa.

Olemme aktiivisesti myös mukana lähialueen muiden vapaaehtoisten toimijoiden kanssa koko perheen tapahtumissa!

Kuva: MLL Anna Autio

Lahjoitukset

Voit tukea toimintaamme suoralla lahjoituksella tilillemme OP FI81 5000 0120 4217 47, viitenumero 88996.

Tavaralahjoitukset

Iltapäiväkerhot, harrastekerhot ja perhekahvilat ottavat vastaan tavaralahjoituksina mm. vanhoja leluja ja pelejä sekä askartelutarvikkeita. Ota yhteyttä info@mll-etelaespoo.fi.

Yritysyhteistyökumppanit

Olisiko yrityksesi kiinnostunut sponsoroimaan toimintaamme ja hakemaan samalla näkyvyyttä esim. etusivumme banneripaikalla? Ota yhteyttä mll.etelaespoo@gmail.com.

Tule vapaaehtoiseksi

Toimintamme pyörii pitkälti vapaaehtoisvoimin. Valitse itsellesi sopiva toiminnan muoto ja ota meihin yhteyttä. Lue lisää

Liity jäseneksi

Yhdistyksen varainhankinnassa merkittävässä roolissa ovat vuosittain kerättävät jäsenmaksut. Jäsenyys on helppo tapa tukea toimintaamme. Täältä pääset lukemaan lisää jäsenyydestä sekä liittymään jäseneksi.

Tapoja tukea MLL:n toimintaa

MLL Uudenmaan piirin Second hand shop Marskin Muksut - shoppaile tai lahjoita