Työryhmätoimintaan osallistuminen tai tapahtumissa avustaminen

Yhdistyksemme toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun on mahdollista osallistua myös varsinaisen hallituksen ulkopuolella. Tämä onnistuu osallistumalla yhdistyksen kokouksiin sekä avoimiin hallituksen kokouksiin. Yksittäisiä kehityshankkeita on mahdollista edistää esimerkiksi työryhmissä, joista löytyy sekä hallituksen jäseniä että muita yhdistyksen jäseniä. Mikäli koet, että yhdistyksellämme olisi tarve esimerkiksi järjestää läksyrinkejä tai aloittaa Terhokerhotoiminta, ota yhteyttä.

Työryhmä voidaan perustaa myös yksittäisen tapahtuman järjestämiseksi. Haluaisitko järjestää kanssamme ravintolapäivää tai teatteritapahtumaa, askarteluiltaa tai sieniretkeä? Tule kertomaan ajatuksesi, niin katsotaan mitä saadaan aikaan!

Myös valtaosa järjestämistämme tapahtumista kaipaa vapaaehtoisia opastamaan tulijoita, tarjoilemaan kahvia, auttamaan askarteluissa, vahtimaan pomppulinnaa tms. Ota siis yhteyttä, jos olisit kiinnostunut näkemään jonkin tapahtuman myös vapaaehtoisen näkökulmasta!

Hallituksen yhteystiedot