Perhekahvilat

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka.

Perhekahvila on avoin kaikille lapsiperheille. Se tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia sekä vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Perhekahvilaan voi tulla virkistäytymään, vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan muihin vanhempiin ja lapsiin. Lapsilla on perhekahvilassa eri ikäistä leikkiseuraa ja mukavaa puuhattavaa. Leikkien ja jutustelun ohessa on tarjolla sopuhintaan kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Toimintaan osallistuminen on maksutonta. Kahvitusmaksu 0,50€ (sis. kahvi/tee+syötävät).

Perhekahvilan arvoja ovat yhdenvertaisuus ja suvaitsevaisuus, yhdessä tekeminen ja ilo. Yhdistyksemme perhekahvilat kokoontuvat Matinkylässä ja Suurpellossa.
Katso lisätiedot perhekahviloiden sivuilta!

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet kävijät!

HUOM! Perhekahvilat ovat toimintatauolla ainakin toistaiseksi.

Tauon aikana kokeilemme virtuaalista perhekahvilaa facebookissa.

Maanantaisin:
Suurpellon perhekahvila 9:30 - 12

Keskiviikkoisin:
Kylämajan (International Family Cafe) 14 - 17
Suurpellon iltaperhekahvila 15:30 - 18

Torstaisin:
Matinkylän perhekahvila ja Terhokerho 9:30 - 12

Perhekahviloiden viikkoteemat sekä avoimet tapahtumat Olarissa, Matinkylässä sekä Suurpellossa:

Kuva MLL/Matti Matikainen