Perhekahvilat

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka.

Perhekahvila on avoin kaikille lapsiperheille. Se tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia sekä vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Perhekahvilaan voi tulla virkistäytymään, vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan muihin vanhempiin ja lapsiin. Lapsilla on perhekahvilassa eri ikäistä leikkiseuraa ja mukavaa puuhattavaa. Leikkien ja jutustelun ohessa on tarjolla sopuhintaan kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Toimintaan osallistuminen on maksutonta. Kahvitusmaksu Olarissa 0,50€ (sis. kahvi/tee+syötävät), Matinkylän Naapuruustalon hinnaston löydät täältä.

Perhekahvilan arvoja ovat yhdenvertaisuus ja suvaitsevaisuus, yhdessä tekeminen ja ilo. Yhdistyksemme perhekahvila on kokoontunut Olarissa ja Matinkylässä.
Katso lisätiedot perhekahviloiden sivuilta!

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet kävijät!

Syksyn 2022 perhekahvilat Olarin kerhotilalla jatkuvat jos löydämme vapaaehtoisia pitämään perhekahvilaa. Matinkylän perhekahvila aukeaa syyskuun alussa. Tarkemmasta aikataulusta tiedotamme lähempänä.

Mikäli olisit kiinnostunut toimimaan perhekahvilaohjaajana, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kuva MLL/Matti Matikainen