Ilmoittautumis- ja peruutussäännöt

MLL Etelä-Espoon kerhoehdot

MLL:n Etelä-Espoon yhdistyksen kerhojen vakiosopimusehdot 17.7.2017 alkaen.

Ryhmiin ilmoittautuminen
Ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikana verkkokaupassamme. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen ryhmiin kesken kauden
Mikäli ryhmiin jää tilaa tai paikkoja vapautuu kesken kauden, ilmoitetaan siitä yhdistyksen nettisivuilla ja/tai fb-sivuilla. Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua myös virallisen ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mikäli kautta on jäljellä yli puolet, veloitamme täyden kausimaksun. Mikäli kautta on jäljellä puolet tai alle (osa harrastekerhoista joissa on yli 9 kokoontumiskertaa), veloitamme puolen kauden maksun. Kauden keston ollessa pariton, käytetään puolivälin mittarina asiakkaan kannalta suotuisempaa vaihtoehtoa.

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen jälkeen paikkaa ei enää voi perua, ellei kyse ole sairastumisesta tai muusta vastaavasta esteestä. Tällöin palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan. 

Laskutus
Yhdistys ei lähetä laskuja. Kerhopaikka maksetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä Holvi.com- palvelussa.
Mikäli maksajana on jokin muu taho, esim. yhdistys tai järjestö, voitte olla yhteydessä laskutusmahdollisuuteen liittyen.

Kurssin peruminen yhdistyksen toimesta
Yhdistys voi perua kurssin, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi tai kurssille ei löydy sopivaa ohjaajaa. Kurssin perumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Kurssin peruuntuessa asiakkaalle palautetaan hänen suorittamansa osallistumismaksu.

Yksittäisen tunnin peruuntuminen
Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi. Koulut voivat ottaa salivuoroja omaan käyttöönsä kesken kauden ilmoittamalla siitä etukäteen, näistä informoidaan osallistujia sähköpostitse.

Asiakkaan poissaolo tunneilta
Asiakkaan yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli asiakas on sairauden vuoksi estynyt osallistumaan tunnille vähintään neljän viikon ajan, yhdistys voi saatuaan lääkärintodistuksen palauttaa asiakkaalle osallistumismaksusta sairauslomaa vastaavan summan. Yhdistys hyvittää sairausajan poissaoloja vain lääkärintodistusta vastaan.

Yleistä
Yhdistys pidättää oikeuden väliaikaisiin tai pysyviin ohjaajamuutoksiin. 

Harrastekerhoihin osallistuvat lapset on vakuutettu kerhojen aikana vakuutusyhtiö Tapiolassa. Vakuutuksen ”Lasten ja vapaaehtoisten työntekijöiden tapaturma- ja vastuuvakuutus” ehdot ovat nähtävissä Tapiolan nettisivuilla.
HUOM! Harrastekerhoihin osallistuvien aikuisten (yli 20-vuotiaat) tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan osallistuessaan yhdistyksen toimintaan.