Sijaiseksi iltapäivätoimintaan

Haemme jatkuvasti sijaisia koululaisten iltapäivätoimintaan. Sijaisilla tulee ensisijaisesti olla hyvä suomen kielen taito, mutta haemme joukkoomme myös ruotsin kielen taitajia.

Tällä hetkellä järjestämme iltapäivätoimintaa kolmella koululla sekä lisäksi kahdessa erillisessä kerhotilassa (Matinkylä-Olari-Westend alueella). Sijaisena voit tehdä keikkaa joko kaikkiin toimipisteisiimme tai voit itse määritellä missä yksiköissä haluat keikkailla.

Työntekijä on työvuoronsa aikana omalta osaltaan vastuussa päivän kulusta sekä iltapäiväkerholaisten turvallisuudesta. Työntekijällä on oikeus saada tarvittava ohjeistus työnkuvaansa ohjaajien toimesta.

Työntekijän työtunnit sovitaan tapauskohtaisesti, yleensä klo 12-17 välille. Palkkaus tapahtuu Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Voit lukea yhdistyksemme iltapäivätoiminnasta tarkemmin täältä.

Lisätietoa:
Iltapäivätoiminnan koordinaattori