Värikylvyt 2kk - 14kk

Värikylpy on vanhemman ja vauvan yhteinen lempeä taideseikkailu. Toiminnassa edetään turvallisesti vauvojen tahdissa muotoja, materiaaleja ja värejä tutkiskellen.Kullakin värikylpykerralla on oma teemansa. Teemaa kohti kuljetaan moniaistisesti tunnustellen, kuunnellen, katsellen ja hetkittäin jopa maistellen

Värikylvyissä käytetään myrkyttömiä elintarvikepohjaisia värejä. Materiaalit ovat tuoreita ja vaarattomia.

Toiminta alkaa virittäytymisellä. Virittäytymisessä lapsi tutustuu päivän teemaan erilaisten materiaalien, äänien, tuoksujen ja värien kautta. Materiaaleina esim. kankaita, tyynejä, helistimiä, pahvia jne, Virittäytymisen jälkeen aloitamme maalaamisen, allergiat huomioiden.

Väsyn tai nälän yllättäessä, voi värikylpyhetkestä siirtyä sivummalle vauvan tarpeen mukaan. Kukin vauva saa osallistua värikylpyyn vanhemman tukemana omalla persoonallisella tavallaan.

Ryhmäkoko on 8 lasta.

Värikylpyhetkissä tulee sotkua. Otathan mukaasi:

  • Vauvallesi vaihtovaatteet, pyyhkeen ja pussin likaisten vaatteiden kuljettamiseen.
  • Myös itsellesi vaihtopaidan tai esim. essulla, jotta oman murusensa voisi ottaa syliin joutumatta varomaan likaantumista.

Värikylpyhetkissä on varattu 15 min. pesuihin ja vaatteiden vaihtoon, varsinainen maalausaika on 30 min. Vanhempi on värikylpyhetkien aikana vastuussa vauvansa turvallisuudesta. Vauvan paperille luomat teokset voi viedä kotiin muistoksi.

Ohjaajana: ohjaustoiminnan artenomi, värikylvettäjä Jenni Vilander

KEVÄT 2021

PAIKKA

MLL:n Etelä-Espoon Olarin kerhotila, Sammalkalliontie 6 E-F, 02210 Espoo

(tilaan kuljetaan sisäpihan puolelta),  Karttalinkki

AIKATiistai 4. - 25.5.2021 / 4 krt
Silkkivarpaat
2 - 8kk
klo 9:45 - 10:30 
Mustikkasormet
8 - 14kk
klo 11 - 11:45
HINTA36,50 € + 10 € materiaalimaksu, yhteensä 46,50 €