Perhejooga (+6v lapset)

Kuva: pixabay

Tule rentoutumaan yhdessä perhejoogaan pienessä ryhmässä!

Ryhmässä harjoitellaan lempeitä joogaliikkeitä ja -asentoja, joihin niin lasten kuin aikuisten on ihana pysähtyä ja rentoutua.

Joogaliikkeitä harjoitellaan rennossa tunnelmassa ja lapsille soveltuvaan tahtiin. Apuna käytetään eläinjoogastakin tuttuja mielikuvia ja liikkeitä.


Kurssin aikana päästään tekemään rentoutusharjoituksia Tiibetiläisten äänimaljojen rauhoittavien äänien myötä. Lempeät soinnut yhdessä ohjaajan rauhoittavan ohjauksen kanssa auttavat pääsemään syvärentoutuneeseen tilaan.

Ryhmä ei vaadi ennakko-osaamista. Soveltuu hyvin myös raskaana oleville! Ryhmä soveltuu noin + 6v lapsille. Tarkoituksena on, että lapset pääsevät harjoittelemaan rauhoittumista ja joogaliikkeitä oman jumppamaton äärelle.
 
Perhejoogassa rentoudutaan jooga-/jumppamatoilla maaten tai mukavasti istuen.  Otathan mukaasi oman jooga- tai jumppamaton sekä halutessasi esim. viltin ja pehmolelun.


Kurssin vetäjä: joogaohjaaja Laura T


PAIKKAMLL:n Etelä-Espoon Olarin kerhotila. Sammalkalliontie 6 E-F, 02210 Espoo (Käynti sisäpihan puolelta)  Karttalinkki
AIKA

Maanantaisin 5.2.- 8.4.2024 * // 8 kertaa
*ei 19.2, 1.4

Klo 18-19

RYHMÄKOKOmax 5 perhettä
HINTA100 €/ aikuinen + 1 lapsi
50 € perheen 2. lapsi saman aikuisen kanssa


Tarjoamme harrastekerhoja yhdistyksen jäsenille ja lapsijäsenille. Perhetunneilla riittää, että  yksi osallistuva perheenjäsen on yhdistyksen jäsenenä. Mikäli et vielä ole jäsen, liity tästä

Lapsijäseniltä ei peritä jäsenmaksua (aikuisten jäsenmaksu on 29€ / vuosi). Aikuisjäsenenä pääset hyödyntämään MLL:n monia jäsenetuja! Lue lisää