Olarin yksityinen MLL-iltis

Tutustumispäivät Olarin iltapäiväkerhoon:
Torstaina 13.4 sekä tiistaina  25.4 klo 16-17.15.

Lämpimästi tervetuloa tustumaan toimintaamme koko perheen voimin!

Olarin MLL-iltis
(Sammalkalliontie 6 EF, 02210 ESPOO)
Arkisin klo 1217
Sähköposti: olari.mll.iltis@gmail.com
puh. 050 576 3700


Iltapäiväkerholaisten (1.–2.-luokkalaisten) nouto kävellen Päivänkehrän koululta. Muilla osallistujilla kulkeminen kerholle tapahtuu itsenäisesti.


Sammalkalliontien kerhotila sijaitsee viihtyisällä puisto-alueella, kerrostalon alimmassa kerroksessa. 

Kerhon viihtyisät ja kodikkaat tilat antavat mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan: erillinen ruoka-, läksy- ja leikkipuoli takaavat rauhan samanaikaisiin pienryhmätoimintoihin.


Kerhotilan viihtyisät piha-alueet kiipeilytelineineen ja keinuineen mahdollistavat monia mukavia ulkoleikkejä. Iltapäiväkerholla on lisäksi käytössä omat ulkolelut, joille on käyttöä esim. sähly- ja pallopeleissä, kotileikeissä sekä hiekkalaatikolla. Lähistöllä olevat hyvät ulkoilumaastot tarjoavat puitteet pienille iltapäiväretkille, kuten metsäretkille ja pulkkamäkeen.


Kerhopäivä (klo 12–17) sisältää ulkoilua, välipalan, mahdollisuuden läksyjen tekoon sekä sisä- ja ulkoleikkejä. Päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ohjattua sekä omaehtoista toimintaa, niin ulkona kuin sisälläkin.


Viikko on jaettu päiväteemoihin (esim. kädentaidot, lelupäivä, liikunta, retkipäivä), jotka raamittavat ohjatun toiminnan. Lasten toiveiden mukaisesti, on mahdollista järjestää esim. leivontaa, askartelua ja puutöitä yms.


Iltapäivätoimintamme on lapsilähtöistä ja lapset ovatkin suurena osana vaikuttamassa toiminnan sisältöön.

Lue tarkemmin yhdistyksemme yksityisestä iltapäivätoiminnasta


Ryhmäkoko on n. 17 lasta/ 1 ohjaaja (kerhotilalle max 2 ryhmää), jotta lapsen iltapäivään pystytään takaamaan riittävä kiireettömyys ja mahdollisuus pienryhmätoimintoihin.


Ryhmän ohjaajina toimivat koulutetut ja ammattitaitoiset ohjaajamme.