Haku yksityiseen iltapäivätoimintaan kaudelle 2022-2023

Hakuaika yksityiseen iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2022 - 2023 on 10.1. - 20.3.2022.  Mahdollisesti vapaana olevia paikkoja voi hakea hakuajan jälkeen täydennyshakuna.

Huomaathan, että yksityisestä iltiksestä voi hakea paikkaa myös 3-luokkalaiselle lapselle.

Toiminta-aika on 11.8.2022-2.6.2023. Asiakasmaksu on elokuussa 175€/kk ja syys-toukokuussa 199€/kk.

Järjestämme lukuvuonna 2022-2023 yksityistä iltapäivätoimintaa erillisissä vuokratuissa tiloissamme Sammalkalliontien kerhotilassa (Olarin MLL-iltis).

Päivänkehrän koulun oppilaat (1-2 lk) siirtyvät ohjaajan kanssa kävellen kerholle koulupäivän päätyttyä. Muilla osallistujilla kulkeminen kerholle tapahtuu itsenäisesti.

HAKUOHJEET YKSITYISEEN ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN
1. Klikatkaa punaista "Hae yksityiseen iltapäivätoimintaan" -laatikkoa.
2. Hakemuksen täytettyänne saatte sähköpostitse kuittauksen, että ilmoittautuminen on vastaanotettu.
3. Hakuajan päätyttyä olemme teihin yhteydessä sähköpostilla. Lähetämme teille lisätietoa sekä sopimusehdot etukäteen tustustumista varten.
4. Vahvistamme käynnistyvät ryhmät sekä kerhopaikat asiakaskohtaisesti, kun ryhmään on tarpeeksi hakijoita tai viim. huhtikuun aikana, jolloin on vielä mahdollisuus tarvittaessa hakea Espoon perusopetuksen iltapäivätoimintaan (haku päättyy vasta toukokuussa).

HUOM! Yksityiseen iltapäivätoimintaan ei ole mahdollista saada maksuhuojennusta eikä -vapautusta.

Lisätietoa iltapäivätoiminnasta:

Yhdistystoiminnan koordinaattori