Haku yksityiseen iltapäivätoimintaan kaudelle 2021-2022

Hakuaika yksityiseen iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2021 - 2022 on 18.1.2021 - 19.3.2021.  Mahdollisesti vapaana olevia paikkoja voi hakea hakuajan jälkeen täydennyshakuna.

Huomaathan, että yksityisestä iltiksestä voi hakea paikkaa myös 3-luokkalaiselle lapselle.

Toiminta-aika on 11.8.2021-3.6.2022. Asiakasmaksu on elokuussa 170€/kk ja syys-toukokuussa 195€/kk.

Järjestämme lukuvuonna 2021-2022 yksityistä iltapäivätoimintaa erillisissä vuokratuissa tiloissamme Leilankujan kerhotilassa (Matinkylän MLL-iltis) sekä Sammalkalliontien kerhotilassa (Olarin MLL-iltis).

Matinlahden/ Tiistilän koulun oppilaat (1-2 lk) sekä Päivänkehrän koulun oppilaat (1-2 lk) siirtyvät ohjaajan kanssa kävellen kerholle koulupäivän päätyttyä. Muilla osallistujilla kulkeminen kerholle tapahtuu itsenäisesti.

HAKUOHJEET YKSITYISEEN ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN
1. Klikatkaa punaista "Hae yksityiseen iltapäivätoimintaan" -laatikkoa.
2. Hakemuksen täytettyänne saatte sähköpostitse kuittauksen, että ilmoittautuminen on vastaanotettu.
3. Hakuajan päätyttyä olemme teihin yhteydessä sähköpostilla. Lähetämme teille lisätietoa sekä sopimusehdot etukäteen tustustumista varten.
4. Vahvistamme käynnistyvät ryhmät sekä kerhopaikat asiakaskohtaisesti, kun ryhmään on tarpeeksi hakijoita tai viim. huhtikuun aikana, jolloin on vielä mahdollisuus tarvittaessa hakea Espoon perusopetuksen iltapäivätoimintaan (haku päättyy vasta toukokuussa).

HUOM! Yksityiseen iltapäivätoimintaan ei ole mahdollista saada maksuhuojennusta eikä -vapautusta.

Lisätietoa iltapäivätoiminnasta:

Yhdistystoiminnan koordinaattori