Yksityinen iltapäivätoiminta

Miksi yksityinen iltapäivätoiminta?
Yksityisessä iltapäivätoiminnassa lapsimäärät ovat paljon pienemmät verrattuna perusopetuksen iltapäivätoimintaan. Tämä takaa rauhallisemman iltapäivän sekä pienryhmätoiminnan. Yksityiset iltikset toimivat erillisissä, kodinomaisissa kerhotiloissa, jotka mahdollistavat monipuolisemman toiminnan sekä erilliset toiminnalliset tilat. Lisäksi yksityisen iltapäivätoiminnan asiakkaat ovat etusijalla loma-ajankerhoihin ilmoittautuessa.

Olarin ja Matinkylän iltiksissä on vielä muutama paikka vapaana!

Lähetämme hakijoille palvelusopimuksen liitteineen huhti-toukokuun aikana. Tulevat ekaluokkalaiset saavat koulupaikkapäätökset Wilman kautta 26.4.2019. Kerhopaikan peruminen on mahdollista 5.5.2019 asti, mikäli lapselle osoitettu koulu ei ole Matinlahden tai Päivänkehrän koulu.

Tutustu yksityiseen MLL-iltikseen videon välityksellä

Video tarjoaa lapsille ja heidän perheilleen aiempaa paremman mahdollisuuden tutustua yksityiseen iltapäivätoimintaan. Hyppää hetkeksi mukaan yksityisen iltiksen arkeen ja käy kuuntelemassa mm. lasten näkemyksiä toiminnasta. Videon löydätte tämän linkin takaa.

Datanomiopiskelija Eemil Loman kuvasi ja editoi esittelyvideon yhdistyksellemme.

Lisätietoa iltapäivätoiminnasta:
Iltapäivätoiminnan koordinaattori