Yksityinen iltapäivätoiminta

Haku lukuvuodelle 2021-22 alkaa ma 18.1.21!

Miksi yksityinen iltapäivätoiminta?
Yksityisessä iltapäivätoiminnassa lapsimäärät ovat paljon pienemmät verrattuna perusopetuksen iltapäivätoimintaan. Tämä takaa rauhallisemman iltapäivän sekä pienryhmätoiminnan. Yksityiset iltikset toimivat erillisissä, kodinomaisissa kerhotiloissa, jotka mahdollistavat monipuolisemman toiminnan sekä erilliset toiminnalliset tilat. Lisäksi yksityisen iltapäivätoiminnan asiakkaat ovat etusijalla loma-ajankerhoihin ilmoittautuessa.

Tutustu yksityiseen MLL-iltikseen videon välityksellä

Video tarjoaa lapsille ja heidän perheilleen aiempaa paremman mahdollisuuden tutustua yksityiseen iltapäivätoimintaan. Hyppää hetkeksi mukaan yksityisen iltiksen arkeen ja käy kuuntelemassa mm. lasten näkemyksiä toiminnasta. Videon löydätte tämän linkin takaa.

Datanomiopiskelija Eemil Loman kuvasi ja editoi esittelyvideon yhdistyksellemme.

Lisätietoa iltapäivätoiminnasta:
Yhdistystoiminnan koordinaattori