Webinaari jäsenillemme: Positiivinen kasvatus - käytännön näkökulmia vanhemmille

6.2.2022

Kuvaaja: Anna Autio

MLL Etelä-Espoo järjestää Zoom-webinaarin torstaina 17.3. klo 17.30.-19:30 yhteistyössä MLL Keski-Espoon, MLL Pohjois-Espoon, MLL Laaksolahden, MLL Tapiolan ja MLL Leppävaaran yhdistysten kanssa. Webinaarin aiheena on Positiivinen kasvatus – käytännön näkökulmia vanhemmille. Luennoitsijana toimii laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja neuropsykiatrinen valmentaja  Anna Pohjakallio.  

Tilaisuus on suunnattu yllä mainittujen yhdistysten jäsenille sekä MLL Etelä-Espoon yhdistyksen yksityisen iltapäivätoiminnan asiakkaille.

Webinaarissa etsitään vastauksia seuraavanlaisiin kysymyksiin: 

  • Miten vanhempana voimme tukea lapsen kasvua ja kehitystä omalla toiminnallamme niin, että lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi ja annamme hänelle valmiudet hyvään itsetuntoon ja elämän merkityksellisyyteen? 
  • Miten tukea lapsen kasvua ja kehitystä positiivisen kasvatuksen keinoin?

Ilmoittaudu webinaariin 10.3. mennessä.

Jos et ole vielä yhdistyksemme jäsen, pääset liittymään jäseneksi täältä.

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin on hyvä kaikenikäisille.