Ilmoittautuminen webinaariin

MLL Etelä-Espoo, MLL Leppävaara ja MLL Tapiola järjestävät yhdessä jäsenilleen kaksi webinaaria marraskuussa.

Laura Jalkanen pitää luennon lasten unesta lauantaina 6.11. klo 13 alkaen. Google Meets linkki toimitetaan tapahtumaan 30.10. mennessä ilmoittautuneille sähköpostitse.

Viivi Kaivolainen pitää luennon nuoren hyvinvoinnin tukemisesta torstaina 25.11. klo 17:30-19. Zoom linkki toimitetaan tapahtumaan 18.11. mennessä ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Webinaari, johon haluat ilmoittautua

Oletko yksityisen iltapäivätoimintamme asiakas? Mikäli olet, kirjoita seuraaviin kenttiin sen toimipisteen nimi, jossa olet asiakkaana, sekä toimintaan osallistuvan lapsen nimi.

Oletko yhdistyksemme jäsen? Mikäli olet, kirjoita alla olevaan kenttään jäsennumerosi tai jäsentiedoistasi löytyvä sähköpostiosoite (johon saat jäsenkirjeesi).