Ilmoittautuminen webinaariin

Järjestämme torstaina 11.3. klo 18-19:30 Zoom-webinaarin aiheesta

Lapsen aggressio – miten suhtautua siihen?

Webinaarissa käsitellään lapsen aggressiivisuutta sekä keinoja sen kesyttämiseen, erityisesti liittyen pieniin koululaisiin (7-8v).

Luennoitsijaksi on lupautunut Satu Porras, joka on sosiaalipsykologi, kouluttaja, työnohjaaja ja lastentarhanopettaja

Liittymislinkin lähetämme yhteystietonsa jättäneille. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin mitä Zoom-lisenssimme mahdollistaa osallistujia, priorisoimme yhdistyksen jäseniä sekä yksityisen iltapäivätoiminnan asiakkaitamme. Muita ilmoittautuneita otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta kuin mahtuu. Webinaaria ei nauhoiteta.

Jäseneksi voit halutessasi liittyä täällä

Ilmoittautumisen tiedot

Oletko yksityisen iltapäivätoimintamme asiakas? Mikäli olet, kirjoita seuraaviin kenttiin sen toimipisteen nimi, jossa olet asiakkaana, sekä toimintaan osallistuvan lapsen nimi.

Oletko yhdistyksemme jäsen? Mikäli olet, kirjoita alla olevaan kenttään jäsennumerosi tai jäsentiedoistasi löytyvä sähköpostiosoite (johon saat jäsenkirjeesi).