Kirpputorilla avustaminen

Huom! Tällä hetkellä yhdistyksemme kirppistoiminta on tauolla! Jos haluaisit mukaan ideoimaan uudenlaista kirppistä, ota yhteyttä hallituksen sähköpostiin (alla) tai liity MLL Etelä-Espoon vapaaehtoiset facebook-ryhmään ja aloita siellä keskustelu aiheesta.

Yhdistyksemme järjestää varainhankintatarkoituksessa kirpputorin kaksi kertaa vuodessa. Kirpputorin järjestämiseksi tarvitsemme joukon talkoolaisia, jotka mm. järjestävät kirpputoritilaan pöydät ja rekit, auttavat myyjiä tavaroiden esillepanossa, huolehtivat kirpputorin sujuvuudesta sekä järjestävät paikat lopuksi kirpputoria edeltäneeseen kuntoon.

Kirppistalkoolaisille tarjotaan myös talkoopäivien eväät sekä mahdollisuus tehdä omat kirppisostoksensa ennen kirpputorin aukeamista. Talkootyö tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua muihin lähialueella asuviin pienten lasten vanhempiin vaihteeksi ilman jaloissa pyöriviä lapsia. Monet talkoolaiset tulevatkin mielellään yhä uudelleen rakentamaan kirpputoriamme.

Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä sähköpostilla: mll.etelaespoo@gmail.com