Iltapäivätoiminnan ohjaaja

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistys on voittoa tavoittelematon, lapsiperheiden hyvinvointia edistävä yhdistys. Yhdistyksemme on järjestänyt iltapäivätoimintaa koululaisille (1-2 -luokkalaisille) jo yli 20 vuoden ajan Etelä-Espoon alueella.

Tällä hetkellä järjestämme iltapäivätoimintaa Olarissa Päivänkehrän koululla ja Komeetan koululla. Iltapäiväkerhoyksiköissämme on 2 tai useampi ohjaaja. Ryhmäkoko on 15–18 lasta/ohjaaja. Viikkotyötunnit määräytyvät toimipisteen sekä työnkuvan mukaan. Esitäthän toivomuksesi hakemuksessa!

Haemme iltapäivätoiminnan ohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Sinun roolisi

Pääasiallisena tehtävänäsi on lapsiryhmän ohjaaminen päivän eri toiminnoissa: ohjatut sisä- ja ulkoleikit, kädentaidot, luku- ja läksyhetket, liikuntaleikit sekä välipalan esille laittaminen. Toimit osana tiivistä ja tasavertaista tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan, sisältöön sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Työhön kuuluu lisäksi kirjallisia töitä sekä päivittäistä yhteistyötä koulun ja kodin kanssa.

Osaamisesi

Haemme ensisijaisesti koulutuksen omaavia henkilöitä, joilla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa toimimisesta on eduksi. Sopiva koulutus/tutkinto voi olla esim. aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, koulunkäyntiavustaja, lähihoitaja, sosionomin sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto.

Olethan iloinen, reipas, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, joustava ja aktiivinen. Olet aidosti kiinnostunut lasten parissa työskentelystä ja hallitset vaadittavat ryhmänhallintataidot. Omaat hyvät tiimityötaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on lapsityön edellyttämä hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito. Kykenet vastaanottamaan palautetta ja työssä ohjausta. Sitoudut työssäsi MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistyksen arvoihin ja iltapäivätoiminnan toiminta-ajatukseen.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja nopeatempoisen työn lasten parissa sekä ammattitaitoista perehdytystä ja ohjausta työtehtäviin. Sinulla on mahdollisuuksia suunnitella toimintaa yhdessä tiimisi kanssa ja hyödyntää omaa ammatillista osaamistasi sekä vahvuuksiasi. Tukenasi on pieni, mutta aktiivinen ja osallistuva työyhteisö, jonka työhyvinvointiin työnantaja haluaa panostaa esimerkiksi maksuttomilla työhyvinvointipäivillä ja -tapahtumilla (3-4 kertaa lukuvuoden aikana) sekä erilaisilla työetuuksilla. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden myös osallistua osaamista täydentäviin koulutuksiin.

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdistystoiminnan koordinaattori, 0503368517. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen etela-espoon.yhdistys@mll.fi