Matinkylän perhekahvila

Leilankujan kerhotila, Leilankuja 4, 02230 Espoo

HUOM! Perhekahvilat ovat tauolla ainakin 13.3- 13.4 välisen ajan yleisen koronavirusohjeistuksen mukaisesti. Päivitämme tilannetta uudelleen lähempänä.

Kevät 2020
Matinkylän perhekahvila ja Terhokerho torstaisin klo 9:30-12 (9.1. alkaen)

Perhekahviloita ei pidetä viikolla 8 (hiihtoloma)

Perhekahvila on lapsiperheiden kohtaamispaikka. Se tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia sekä vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Lapsilla on kahvilassa eri ikäistä leikkiseuraa ja mukavaa puuhattavaa.

Perhekahvila on maksuton. Kahvitusmaksu 0,50€ (sis. kahvi/tee+syötävät).

Matinkylän perhekahvilan yhteydessä käynnistimme Terhokerhon keväällä 2020. Tämä on uusi MLL-konsepti ja toivomuksena olisikin palvella useampaa kävijäryhmää.

Terhokerho on sukupolvien kohtaamispaikka, jonne ovat tervetulleita kaikki lapset, eläkeläiset ja muut aikuiset. Terhokerhoissa leikitään, leivotaan, pelataan, askarrellaan, retkeillään ja lauletaan, sen mukaan, mitä osallistujat yhdessä suunnittelevat.

Terhokerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen, kummilapsen tai vaikka naapurin kanssa. Siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet sekä vanhat!

Lisätietoja perhekahvilasta: info@mll-etelaespoo.fi