Päivänkehrän koulun kesäkerho

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistys järjestää kesäkerhotoimintaa n. 7-9-vuotiaille lapsille Päivänkehrän koulun tiloissa (os. Päivänkehräntie 2, 02210 Espoo).
Koululla käytössämme on oma erillinen, iltapäiväkerhon käytössä ollut luokkatila, osa ruokalasta sekä kaikki iltapäiväkerhomme tarvikkeet.

Ryhmäkoko n. 15-17 lasta/1 ohjaaja

Kerho on tarkoitettu:n. 7- 9-vuotiaille
Toiminta-aika:   Ma-pe klo 8.30-16.30,
ajalla 1.- 17.6.2020
   Hinta:    245€/ lapsi

Kerholaisille on ohjelmassa mukavaa yhteistä kesätoimintaa ohjaajien ohjaamana. Kesäkerhossa mm. ulkoilua, retkiä lähimaastoon, askarteluja ja yhteistä ohjattua toimintaa sisällä ja ulkona.
Kerholla tarjoillaan päivittäin lounas ja välipala.

Huom! Kesäkerho ei ole Espoon kaupungin avustamaa kerhotoimintaa eikä käytössämme näin ollen ole lisäavustajaresursseja kesäkerhoon ilmoittuville lapsille.

Perheet voivat hakea 60 euron avustusta kerhomaksuun oheisella lomakkeella.

Lomake tulee toimittaa 3.3 mennessä:
MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistys / Avustushakemus kesäkerhoon os. Sammalkalliontie 6 e-f, 02210 Espoo
tai
sähköpostitse etela-espoon.yhdistys@mll.fi