Kesäkerhot

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistys järjestää kesäkerhotoimintaa 7-9-vuotiaille lapsille 1.- 17.6.2020 Olarin ja Matinkylän kerhotilalla sekä Päivänkehrän ja Westendinpuiston koululla (sekä suomen- että ruotsinkielinen).

HUOM! Kesäkerhojen aukioloajat vaihtelevat klo 8-16 ja 8.30-16.30 välillä, riippuen kerhosta. Lisätietoa kesäkerhoista vasemmassa laidassa.

Kesäkerhojen ohjaajina toimivat omien iltapäiväkerhojemme kokeneet ohjaajat.

Kerhot käynnistyvät, jos mukaan ilmoittautuu tarpeeksi osanottajia (min. 15 lasta/ ohjaaja)

Huom! Kesäkerho ei ole Espoon kaupungin tukemaa kerhotoimintaa eikä näin ollen myönnä avustajaresursseja kesäkerhoon ilmoittuville lapsille.

Ilmoittautuminen kesäkerhoihin tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta 10.2- 1.3.2020.
Ilmoittautumislomakkeet aukeavat klo 10.

Kerhomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä eikä osallistumista ole enää sen jälkeen mahdollista perua ilman erityisen painavaa syytä (kts. peruutussäännöt)

Vahvistus käynnistyvistä kesäkerhoista lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä viikolla 10.

Lisätietoa kesäkerhoista:
Suvi Yrjölä 050 336 8517 etela-espoon.yhdistys@mll.fi

Työllistämme vuosittain kesäkerhoissamme espoolaisia nuoria Espoon kaupungin kesäseteleiden sekä Plan Suomen Matkalla-hankkeen avulla.