Kesäkerhot

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistys järjestää kesäkerhotoimintaa 7-9-vuotiaille lapsille 7.- 23.6.2021 Olarin ja Matinkylän kerhotilalla sekä Päivänkehrän ja Westendinpuiston koululla (sekä suomen- että ruotsinkielinen). Tulevana kesänä järjestetään kesäkerho ensimmäistä kertaa myös juhannuksen jälkeen, 28.6.-2.7.21, Olarin kerhotilassa. Kesäkerhot ovat avoinna ma-pe klo 8.30-16.30. Kesäkerhojen ohjaajina toimivat omien iltapäiväkerhojemme kokeneet ohjaajat.

Huom! Kesäkerho ei ole Espoon kaupungin tukemaa kerhotoimintaa eikä näin ollen myönnä avustajaresursseja kesäkerhoon ilmoittuville lapsille.

Kesäkerhoihin hakeminen ja kerhomaksu

Ilmoittautuminen kesäkerhoihin tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta 12.2 alkaen. Ilmoittautumisaika päättyy 7.3.2021.

Kerhomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä eikä osallistumista ole enää sen jälkeen mahdollista perua ilman erityisen painavaa syytä (kts. peruutussäännöt)

Kerhot käynnistyvät, jos mukaan ilmoittautuu tarpeeksi osanottajia (min. 15 lasta/ ohjaaja). Vahvistus käynnistyvistä kesäkerhoista lähetetään sähköpostitse viikolla 10.

Lisätietoa kesäkerhoista:
Suvi Yrjölä 050 336 8517 etela-espoon.yhdistys@mll.fi

Työllistämme vuosittain kesäkerhoissamme espoolaisia nuoria Espoon kaupungin kesäseteleiden sekä Plan Suomen Matkalla-hankkeen avulla.