Kesäkerhot 2022

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistys järjestää kesäkerhotoimintaa 7-9-vuotiaille lapsille 6.- 22.6.2022 ja  27.6.- 1.7.2022 (vain Olarissa) Olarin ja Matinkylän kerhotilalla sekä Päivänkehrän ja Westendinpuiston koululla (sekä suomen- että ruotsinkielinen).

Kerholaisille on ohjelmassa mm. ulkoilua, luontoretkiä, kädentaitoja, leivontaa, vesileikkejä ym. mukavaa kesätoimintaa.
Kerholla tarjoillaan päivittäin lounas ja välipala. Lisätietoa kesäkerhoista vasemmassa laidassa.

Kesäkerhojen ohjaajina toimivat omien iltapäiväkerhojemme kokeneet ohjaajat.

Huom! Kesäkerho ei ole Espoon kaupungin tukemaa kerhotoimintaa eikä näin ollen myönnä avustajaresursseja kesäkerhoon ilmoittuville lapsille.

Ilmoittaututumiset alkavat 18.2 klo 10 Holvin verkkokaupassamme.

Lisätietoa kesäkerhoista:
050 336 8517 etela-espoon.yhdistys@mll.fi

Työllistämme vuosittain kesäkerhoissamme espoolaisia nuoria Espoon kaupungin kesäseteleiden sekä Plan Suomen Matkalla-hankkeen avulla.