Kesäkerhot

MLL Etelä-Espoon paikallisyhdistys järjestää kesäkerhotoimintaa 7-9-vuotiaille lapsille 3.- 19.6.2019 Olarin ja Matinkylän kerhotilalla sekä Päivänkehrän ja Westendinpuiston koululla (sekä suomen- että ruotsinkielinen).

Kerholaisille on ohjelmassa mm. ulkoilua, luontoretkiä, kädentaitoja, leivontaa, vesileikkejä ym. mukavaa kesätoimintaa.
Kerholla tarjoillaan päivittäin lounas ja välipala. Lisätietoa kesäkerhoista vasemmassa laidassa.

Kesäkerhojen ohjaajina toimivat omien iltapäiväkerhojemme kokeneet ohjaajat.

Huom! Kesäkerho ei ole Espoon kaupungin tukemaa kerhotoimintaa eikä näin ollen myönnä avustajaresursseja kesäkerhoon ilmoittuville lapsille.

Ilmoittautuminen kesäkerhoihin tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta

Laskun eräpäivä tullaan merkitsemään 14 päivän päähän kerhopaikan vahvistuksesta.

Lisätietoa kesäkerhoista:
Suvi Yrjölä 050 336 8517 etela-espoon.yhdistys@mll.fi

Työllistämme vuosittain kesäkerhoissamme espoolaisia nuoria Espoon kaupungin kesäseteleiden sekä Plan Suomen Matkalla-hankkeen avulla.