Apinaklubi 2-8-vuotiaille

APINAKLUBI on lauantaisin tapahtuvaa perheen yhteistä, vapaamuotoista liikuntaa 2-8 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.
Ryhmän yhteisen aloituksen jälkeen lapsi ja vanhempi pääsevät yhdessä tutustumaan salin välineisiin.

Kerhossa vanhemmat ja lapset liikkuvat yhdessä ja käytettävissä on erilaisia välineitä. Välineet saattavat vaihdella. Salissa on mahdollista mm. ideoida oma liikunta- tai temppurata!

Lapsen mukana tulee aina olla aikuinen. Näin koko perhe pääsee nauttimaan hauskasta ja turvallisesta peuhaamisesta.

Kerhossa on ohjaaja, mutta varsinaisesta ohjatusta liikunnasta ei ole kyse. Lapsi ja vanhempi saavat tustustua salin välineisiin itsenäisesti.
Tärkeintä on yhdessäolo ja vapaamuotoinen liikunnan riemu.

Syksy 2019

PAIKKAMatinlahden koulu: Aapelinkatu 2-4, 02230 Espoo (käynti F-rapusta, keittiön viereinen ovi)
AIKA

Lauantaisin 7.9. - 30.11.2019, 12 kertaa (ei 2.11)