Perheliikunta 2-5 -vuotiaille

Perheliikunta on lapselle ja vanhemmalle mukava yhteinen liikunnallinen hetki. Tavoitteena on liikunnallisten kokemusten lisäksi kehittää lapsen oman kehon ja sosiaalisen ryhmän hahmottamista sekä keskittymis- ja kuuntelukykyä. Perheliikunnassa vanhempi ja lapsi liikkuvat pareittain, vanhemman innostaessa lasta liikuntaharjoitteiden aikana. Tärkeitä ovat vanhemman kanssa yhdessä koetut elämykset, ilo ja yhdessä vietetty aika!
Tunnit alkavat aina yhteisellä leikillä ja loppuvat yhteiseen venyttely- ja tarrojenjako hetkeen.

Tunneilla rakennetaan yhdessä erilaisia temppuratoja hyödyntäen monipuolisesti salin patjoja, köysiä, puolapuita, palloja ja muita välineitä sekä opetellaan erilaisia liikuntaleikkejä. Vanhemmat liikkuvat tunnin aikana lapsen kanssa ja tukevat samalla lapsen oppimista. 
Harjoittelemme lisäksi ryhmätaitoja sekä motorisia perustaitoja (tasapainotaidot, liikkumistaidot, välineen käsittelytaidot) yhteisten liikuntaleikkien ja toimintapisteiden avulla. 
Vanhempi ja lapsi liikkuvat pareittain, vanhemman toimiessa innostajana ja ohjeistajana.
Tunti etenee lapsen ehdoilla (juomatauot pukuhuoneessa ym. "pienet tauot" voivat olla tarpeen pienimpien osallistujien kanssa).

Ryhmäkoko 15 lasta. Vanhempi on aina mukana ryhmässä!

KEVÄT 2020

PAIKKA                 Päivänkehrän koulu, Päivänkehräntie 2, 02210 Espoo.
AIKALauantaisin 25.1. - 25.4. (ei 22.2, 11.4) 
Barbapörröt 
2-3v
klo 10.15-11 / TÄYNNÄ!
Barbapaavot
3-5v
klo 11.15-12
HINTA87 € / lapsi  (12 kertaa)