Matinkylän yksityinen MLL-iltis

Matinkylän MLL-iltis
(Leilankuja 4, 02230 ESPOO)
Arkisin klo 12-17
Sähköposti: matinkyla.mll.iltis@gmail.com
puh. 050 500 4751

Iltapäiväkerholaisten (1- 2 lk) nouto Matinlahden sekä Tiistilän koululta. Muilla osallistujilla kulkeminen kerholle tapahtuu itsenäisesti.


Matinkylän MLL-iltiksen tiloina toimii erillinen Leilankuja 4:n kerhotila, joka sijaitsee kerrostalon alimmassa kerroksessa. Kerhotila sijaitsee Matinkappelin läheisyydessä, n. 600 metrin säteellä Matinlahden ja Tiistilän koulusta. Leilankujan kerhotilan lähettyvillä on lisäksi hyvät puitteet lähialueen retkiin, mm. asukaspuisto sekä lähimetsä. Kerhon viihtyisät ja kodikkaat tilat antavat mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan: erillinen ruokailu- ja leikkipuoli takaa rauhan samanaikaisiin pienryhmätoimintoihin. Iso olohuone tarjoaa hyvät puitteet niin askarteluun kuin mukavaan yhdessäoloon. Viihtyisässä leikki- ja puuhahuoneessa voi viettää aikaa mm. majaleikkien ym. puuhailun merkeissä pienemmissä ryhmissä.


Kerhopäivä (klo 12-17) sisältää ulkoilua, välipalan, mahdollisuuden läksyjen tekoon sekä sisä- ja ulkoleikkejä. Päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ohjattua sekä omaehtoista toimintaa, niin ulkona kuin sisälläkin.


Viikko on jaettu päiväteemoihin (esim. kädentaidot, lelupäivä, liikunta, retkipäivä), jotka raamittavat ohjatun toiminnan. Lasten toiveiden mukaisesti, on mahdollista järjestää esim. leivontaa, puutöitä yms.


Iltapäivätoimintamme on lapsilähtöistä ja lapset ovatkin suurena osana vaikuttamassa toiminnan sisältöön.

Lue tarkemmin yhdistyksemme yksityisestä iltapäivätoiminnasta


Ryhmäkoko on n. 17 lasta/ 1 ohjaaja, jotta lapsen iltapäivään pystytään takaamaan riittävä kiireettömyys ja mahdollisuus pienryhmätoimintoihin.


Ryhmän ohjaajina toimivat koulutetut ja ammattitaitoiset ohjaajamme.